Fler Snabba

Titel: Percy Jackson - kampen om åskviggen
Betyg: 2
Kommentar: Som en blandning av Harry Potter och Clash of the titans. Grabben upptäcker att han kan kasta vatten och i samma sekund som han inser att han är en gudapöjk står världen inför sin domedag. Om han klarar det...? Ja, vad tror du själv?



Titel: Alice i Underlandet
Betyg: 3
Kommentar: Jag vill verkligen älska den här filmen. En film av Tim Burton med Johnny Depp. Det brukar ju vara så bra. Detta är inte dåligt, inte dåligt alls men inte heller är det tokbra. Betyget blir godkänt. Filmen är säkert bättre om man använder knark.



Titel: Armored
Betyg: 3
Kommentar: Ett gäng värdetransportchaufförer bestämmer sig för att råna sig själva o tjäna storkovan. När en plötsligt får dåligt samvete börjar det jävlas. Inget mästerverk men tillräckligt spännande för att man vill se hur det slutar. Och det gör det.



Titel: The Book of Eli
Betyg: 4
Kommentar: Denzel brukar göra bra filmer och denna är inget undantag. Precis som i filmen "vägen" har jorden förvandlats till ett öde öken där få överlevande kämpar för sin överlevnad. Till skillnad från vägen har den här filmen något som gör den sevärd och spännande.



Titel: Case 39
Betyg: 2
Kommentar: Mesiga (men söta) Rene Zellweger kommer till undsättning och räddar en unge bort från hennes djävulska föräldrar. Eller är det föräldrarna som blir räddad från satansbarnet? Ja, det får du väl se om du kikar på filmen.



Titel: Cloudy with a chance of meatballs
Betyg: 3
Kommentar: En misslyckad vetenskapsman lyckas efter mycket om och men tillverka en maskin som skall lösa världshungern. Maskinen förvandlar regn till mat och så långt är allt ok. Sen pressar man läget lite för hårt och kaos uppstår. En del ganska roliga scener men ingen film man kommer att minnas i 40 år.



Titel: Crazy Heart
Betyg: 4
Kommentar: Jeff Bridges spelar en riktigt sliten och avdankad countrystjärna. Det är en roll som passar honom riktigt bra. En tragisk historia om musik, kärlek och vänskap. Tungt och bra.



Titel: Flickan från Ovan
Betyg: 3
Kommentar: En flicka blir mördad och spökar sen resten av filmen. Pappa, Mark Wahlberg, kämpar för att finna mördaren och lilla spöket hjälper till så gott det går. En hyffsad story men framförallt bra skådespeleri från herr Wahlberg. Förvänta dig inget action eller skräck men nästan allt annat.



Titel: Legion
Betyg: 3
Kommentar: Fan. Jag hade förväntat mig mer. Älskar iofs scenen med den gamla kärringen inne på fiket men filmen landar platt och levde inte upp till mina förväntningar. Jag ser hellre Demon Knight en gång till.



Titel: Prinsessan och Grodan
Betyg: 2
Kommentar: En prins förvandlas till en groda och när flickan kommer för att hångla upp det lilla gröna äcklet förvandlas även hon till en groda. Jag erkänner att jag kan uppskatta mycket av det tecknade vi har idag men den här är inte gjord för stora OCH små som tex Shrek, hitta nemo osv. Detta är bara för dom allra minsta. Hyr den till din 3-åring.

5 snabba bra filmer

Titel: Kick Ass
Betyg: 4
Kommentar: Ha ha ha. Efter bara 5 minuter i biomörkret var ribban lagd och jag älskar den. Ruskigt nära högsta betyg.



Titel: Avatar
Betyg: 5
Kommentar: Jag gissar att du har sett detta mästerverk redan. Om du inte gjort det... skämmes. Det är så snyggt och även om storyn känns igen så gick jag därifrån med ett leende eftersom jag visste att jag nyss bevittnat något stort.



Titel: Robin Hood
Betyg: 4
Kommentar: Här får man veta hur robin longstride blev robin of the hood. Mycket bra där Russell. Helt klart den bästa av Robin Hood filmerna. (än så länge)



Titel: Inception
Betyg: 4
Kommentar: Riktigt cool story och effekterna är ju bara för duktiga. Trots filmens stolta 150 minuter sitter man på helspänn rakt igenom. Det kan bli lite struligt att hålla reda på hur allt funkar men gör man det är det en toppfilm.



Titel: The hangover
Betyg: 4
Kommentar: Vilken skön rulle. Den där Zach Galifianakis är ju en ny favorit. Hejdlös humor. Spring iväg på affärn o hyr om du gillar att skratta!

5 snabba skitfilmer

Titel: The 41-year-old virgin who knocked up sarah marshall and felt superbad about it.
Betyg: 1
Kommentar: Se aldrig den här filmen. ALDRIG. Inte ens om ditt liv hänger på det. Inte ens om Elvis skulle återuppstå.



Titel: Clash of the titans
Betyg: 2
Kommentar: En stor besvikelse. Det såg ju så lovande ut. En snabb och slarvig kurs i mytologi är vad som erbjuds.



Titel: The New Daughter
Betyg: 1
Kommentar: Det går utför för Kevin Costner. Måtte han ha varit skyldig någon en sjuhelvetes massa pengar och alternativen var att betala igen med 1.000.000% ränta i timmen eller ställa upp i den här filmen. Då förstår jag.



Titel: Bandslam
Betyg: 1
Kommentar: Föreställ dig Hannah Montana. Föreställ dig nu att du tar en bazooka och skjuter sönder hela skiten. Där i spillrorna hittar du Bandslam.



Titel: The Road
Betyg: 2
Kommentar: Seeeeegt. Viggo mortensen är och förblir en favoritskådis och han gör en bra roll i denna film också men det räcker tyvärr inte. Den här filmen saknar något viktigt.

5 snabba


Titel: The Blind Side
Betyg: 3
Kommentar: En verklighetsbaserad rulle minsann... Ja, fast i verkligheten är det ju inte på Sandra Bullock´s soffa som jätten sover. Lagomt tempo... händer inte så mycket men man vill ändå se vidare. ok.



Titel: Iron Man 2
Betyg: 3
Kommentar: Ettan var bättre. Den kändes inte så fånig... det gör den här. Snygga effekter, Robert Downey Jr och en dos humor räddar denna film från en 2:a.



Titel: Cop Out
Betyg: 3
Kommentar: Bruce Willis har någonstans blivit en modell för hur en Amerikansk polis skall vara. Bister, Cool och skjutglad. Han passar alltså som kräftan i kastrullen i den här filmen. En gissning är att Tracy Morgan fick improvisera hela sin karaktär från början till slut och ja... det funkar väl... typ.



Titel: Prince of Persia
Betyg: 3
Kommentar: Den här filmen blev så sågad att jag räknade ut den på förhand. När jag väl såg den tyckte jag att den var helt ok. Stuntmannen lär ha svettats i den här filmen...



Titel: How to train your dragon
Betyg: 3
Kommentar: Vet inte riktigt vad jag ska säga om den här filmen. Det finns några sköna karaktärer bland vikingarna där... inte dålig men samtidigt inte så bra som varken shrek eller madagaskar. Farligt nära en 2:a men vafaan... jag gav just filmen "the-41-year-old virgin who knocked up sarah...." betyget 1 och det är fan givmilt.

RSS 2.0