Fler Snabba

Titel: Percy Jackson - kampen om åskviggen
Betyg: 2
Kommentar: Som en blandning av Harry Potter och Clash of the titans. Grabben upptäcker att han kan kasta vatten och i samma sekund som han inser att han är en gudapöjk står världen inför sin domedag. Om han klarar det...? Ja, vad tror du själv?



Titel: Alice i Underlandet
Betyg: 3
Kommentar: Jag vill verkligen älska den här filmen. En film av Tim Burton med Johnny Depp. Det brukar ju vara så bra. Detta är inte dåligt, inte dåligt alls men inte heller är det tokbra. Betyget blir godkänt. Filmen är säkert bättre om man använder knark.



Titel: Armored
Betyg: 3
Kommentar: Ett gäng värdetransportchaufförer bestämmer sig för att råna sig själva o tjäna storkovan. När en plötsligt får dåligt samvete börjar det jävlas. Inget mästerverk men tillräckligt spännande för att man vill se hur det slutar. Och det gör det.



Titel: The Book of Eli
Betyg: 4
Kommentar: Denzel brukar göra bra filmer och denna är inget undantag. Precis som i filmen "vägen" har jorden förvandlats till ett öde öken där få överlevande kämpar för sin överlevnad. Till skillnad från vägen har den här filmen något som gör den sevärd och spännande.



Titel: Case 39
Betyg: 2
Kommentar: Mesiga (men söta) Rene Zellweger kommer till undsättning och räddar en unge bort från hennes djävulska föräldrar. Eller är det föräldrarna som blir räddad från satansbarnet? Ja, det får du väl se om du kikar på filmen.



Titel: Cloudy with a chance of meatballs
Betyg: 3
Kommentar: En misslyckad vetenskapsman lyckas efter mycket om och men tillverka en maskin som skall lösa världshungern. Maskinen förvandlar regn till mat och så långt är allt ok. Sen pressar man läget lite för hårt och kaos uppstår. En del ganska roliga scener men ingen film man kommer att minnas i 40 år.



Titel: Crazy Heart
Betyg: 4
Kommentar: Jeff Bridges spelar en riktigt sliten och avdankad countrystjärna. Det är en roll som passar honom riktigt bra. En tragisk historia om musik, kärlek och vänskap. Tungt och bra.



Titel: Flickan från Ovan
Betyg: 3
Kommentar: En flicka blir mördad och spökar sen resten av filmen. Pappa, Mark Wahlberg, kämpar för att finna mördaren och lilla spöket hjälper till så gott det går. En hyffsad story men framförallt bra skådespeleri från herr Wahlberg. Förvänta dig inget action eller skräck men nästan allt annat.



Titel: Legion
Betyg: 3
Kommentar: Fan. Jag hade förväntat mig mer. Älskar iofs scenen med den gamla kärringen inne på fiket men filmen landar platt och levde inte upp till mina förväntningar. Jag ser hellre Demon Knight en gång till.



Titel: Prinsessan och Grodan
Betyg: 2
Kommentar: En prins förvandlas till en groda och när flickan kommer för att hångla upp det lilla gröna äcklet förvandlas även hon till en groda. Jag erkänner att jag kan uppskatta mycket av det tecknade vi har idag men den här är inte gjord för stora OCH små som tex Shrek, hitta nemo osv. Detta är bara för dom allra minsta. Hyr den till din 3-åring.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0