3 ANDRA


Titel: Salt
Betyg: 4
Kommentar: Det är alltid lika roligt att räkna hur många gånger i en film som huvudrollsinnehavaren borde vara död.
I denna Bournekopia kan man räkna upp till 1.000.000.000 gånger faktiskt. Men om man struntar i det och bara ser det för vad det är, en actionrulle som har (nästan) allt, pang pang, lökar, spänning och en hyffsad story så blir betyget ganska högt.
En gissning är att Matt Damon vänligt men bestämt tacka nej till detta manus då det är lite för likat alla dom tidigare bournemanusen.

Ingen skitfilm.




Titel: Bröllopsfotografen
Betyg: 2
Kommentar: Tuva Novotny är bra. Kjell Bergqvist är bra. Björn Starrin är bra. Johannes Brost är bra. Ändå är detta lite av en besvikelse. Som ett stort fan av smala sussie hade jag nog lite för höga förväntningar på denna rulle. Snygg-Tuva och ful-Björn fungerade ju så bra sist. Kan inte skylla på annat än ett tråkigt manus.

Inte riktigt en skitfilm ändå.




Titel: The Bad Lieutenant
Betyg: 3
Kommentar: Jag älskar när Nicholas Cage spelar psycho. I denna film är han en polis med lite för mycket skit under mattan om man säger så. I början är han en god man av lagen men pga för stort intag av smärtstillande blir han drogberoende och faller allt längre ner i det svarta hålet.
Detta hade kunnat bli en ruskigt bra film om det inte vore för att det i långa stunder filmas på ödlor o annat krälande skit helt utan anledning. Se hellre Bringing out the dead. Där är han fan i sitt misär-esse.
Eva Mendez är inte ful.

Ingen skitfilm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0